Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2006

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ




Σε όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν σε βάθος για τον πόλεμο του Ισραήλ στον Λίβανο, συνιστώ θερμά το περιοδικό «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ», τεύχος Αυγούστου 2006.

Θα βρήτε σ’ αυτό, ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον πόλεμο, και ειδικές πληροφορίες για το στρατιωτικό του σκέλος. Επίσης, διάφορα άρθρα με αναλύσεις και προβλέψεις για τον πόλεμο και την εξέλιξή του, απο τα οποία άλλα εξηγούν την οπτική των Ισραηλινών, και άλλα των αντιπάλων τους.

Με εντυπωσίασε δέ το γεγονός, ότι ενώ το περιοδικό κυκλοφόρησε ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, εν τούτοις προβλέπει με ακρίβεια την εξέλιξή του!!

Βέβαια, έχω την εντύπωση πως η πραγματικότητα είναι ακόμα πιό σύνθετη και βαθύτερη απ’ όσα αποκαλύπτει το περιοδικό. Όμως, το «βάθος» μήν περιμένετε να το βρήτε γραμμένο πουθενά, επειδή ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. Έτσι, κάθε σοβαρό περιοδικό περιορίζεται αναγκαστικά σε σχόλια που να βασίζονται σε στοιχεία. Αλλιώς, θα μπορούσατε να το θεωρήσετε ότι σας λέει «παραμύθια», ή «θεωρίες συνωμοσίας!».. Η «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» λοιπόν, βασίζεται σε στοιχεία, και δέν ξεφεύγει απο τις γραμμές της σωστής ενημέρωσης.

Θα το βρήτε στα περίπτερα, κοστίζει 5,5 € αλλα «αξίζει» πολύ-πολύ περισσότερο!