Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ
ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..
Ο κύριος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, είναι ο «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» στην Ελλάδα. Βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την περασμένη εβδομάδα, μετά την προβολή του βίντεο της Αστυνομικής βίας στο τμήμα Ομόνοιας. Τέσσερις φορές, τον βρήκα μπροστά μου στα ΜΜΕ :
-- Πρώτα, στην εκπομπή της ΝΕΤ «Προσκήνιο», όπου ( όπως έγραψα και στο προηγούμενο πόστ ) τον ανέφερε ο κ.Βούτσης του «Συνασπισμού» για να στηρίξει την άποψη πως η βία στην ΕΛΑΣ είναι καθημερινό φαινόμενο. «Δέν το λέω εγώ..» είπε, «..ο Συνήγορος του πολίτη το λέει, που έχει στοίβες απο καταγγελίες για τέτοια περιστατικά..».
-- Ύστερα, τον είδα στην τηλεόραση, να βεβαιώνει ο ίδιος προφορικά πως όντως έχει πολλές τέτοιες καταγγελίες. Δέν θυμάμαι όμως ΑΚΡΙΒΩΣ τί είπε, γιατι δέν πρόσεχα τις λεπτομέρειες στη φρασεολογία του τότε. Αυτό, επειδή ακόμα ΔΕΝ είχα την υποψία ότι μπορεί και να ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΗ η αναφορά Βούτση για «στοίβες» απο καταγγελίες. Θυμάμαι όμως, ότι πράγματι με εξέπληξαν τα όσα είπε ο ίδιος ο κ.Συνήγορος, γιατι επιβεβαίωνε τις καταγγελίες Βούτση (..έτσι μου φάνηκε..) και μάλιστα με τρόπο ανατριχιαστικά άνετο! Κι' όμως, λίγο αργότερα η εντύπωση αυτή έγινε σκόνη...
-- Τρίτη φορά, πέτυχα τον κ.Συνήγορο στην «Ελευθεροτυπία» της Τε 20-06-2007, όπου, η εφημερίδα τον παρουσίαζε ως εξής :
«Με συνέντευξή του στην «Ε» ζητεί να μπει επιτέλους τέρμα στην ατιμωρησία και επισημαίνει ότι είναι άκρως επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η ανέλεγκτη θεσμική παρεκτροπή των οργάνων της τάξης. Χαρακτηρίζει ανατριχιαστικό, χειρότερο από αυτό της «ζαρντινιέρας», το θέαμα του βασανισμού στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και απορρίπτει ασυζητητί τους ισχυρισμούς ότι τα κρούσματα βίας και αυθαιρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. είναι «μεμονωμένα περιστατικά». Αποδίδει την ευθύνη για την έξαρση των φαινομένων αυτών στην έλλειψη βούλησης των κυβερνήσεων να λειτουργήσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και να παταχθεί η παρανομία των αστυνομικών.»
-- Και τέλος, νέα συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» της Παρ 22-06-2007, στην οποία η εφημερίδα τον παρουσιάζει να έχει την άποψη που φαίνεται στη διπλανή εικόνα.
-----
Προσέξτε πώς παρουσιάζουν τον κύριο Καμίνη οι δύο εφημερίδες!
-- Για την «Ελευθεροτυπία», ο άνθρωπος ανησυχεί για «..ανέλεγκτη θεσμική παρεκτροπή των οργάνων..», και «..απορρίπτει ασυζητητί τους ισχυρισμούς ότι τα κρούσματα βίας... είναι «μεμονωμένα περιστατικά». Μιλάει για «ευθύνη.. στην έλλειψη βούλησης των κυβερνήσεων..», δηλαδή ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ : Ο κ. Καμίνης χτυπάει το κουδούνι του συναγερμού, λέγοντας σε μάς τους πολίτες «..προσέξτε!! Διάλυση στην ΕΛΑΣ, και παράλυση στην κυβέρνηση!!»
-- Στον «Ελεύθερο Τύπο» όμως, ο ίδιος φαίνεται να μας προτείνει το...αντίθετο! «Μήν ψαρώνετε απο αυτούς που μιλάνε για διάλυση παντού...», είναι το νόημα.
Είναι να ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ μετά εγώ, ο πολίτης;
Τί «γνώμη» να σχηματίσω, με τόσο αντιφατική ενημέρωση απο τα ΜΜΕ;
-------
Υπάρχουν όμως και ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΕΝΑ στην ενημέρωσή μας για το θέμα!
-- Στην «Ελευθεροτυπία» γράφτηκε πως ο κ.Καμίνης έχει 170 αναφορές για Αστυνομική βία, αλλα ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !! Για φέτος μόνο, ή για τα προηγούμενα 10 χρόνια μιλάμε; ΔΕΝ διευκρινίζεται! Κι’ όμως, δέν θά ‘πρεπε ΚΑΠΟΙΟΣ να μας το ξεκαθαρίσει αυτό; Γιατι είναι ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ το νά ‘χεις 170 υποθέσεις σε 10 χρόνια, και άλλη σε ένα χρόνο!
Ο κύριος Καμίνης, απ’ όσα γράφουν όλοι και συμφωνούν, είναι ένας ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Διδάσκει στη Νομική Αθηνών! Και, όλοι ομολογούν, πως έχει πετύχει στο δύσκολο έργο του.. Απο έναν ΤΕΤΟΙΟ άνθρωπο λοιπόν, περιμένω ΣΑΦΗΝΕΙΑ στις συνεντεύξεις του.
Αντί γι’ αυτό, ειδικά στην «Ελευθεροτυπία», μου προκάλεσε ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Διαβάστε τη συνέντευξή του κι’ εσείς, και πέστε μου:
-- μιλάει με συγκεκριμμένα στοιχεία, η με ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ; Γιατι εμένα μου φαίνεται ότι ...ο δημοσιογράφος ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ να πεί συγκεκριμμένα πράγματα, κι’ εκείνος ξεφεύγει απο την ερώτηση αναφερόμενος στη «γενική περίπτωση»!
-- είναι γλώσσα ΝΟΜΙΚΟΥ αυτή που χρησιμοποιεί, ή γλώσσα... πολιτικάντη σε τηλεοπτικό σόου; Ξεκαθαρίζει αυτά που τον ρωτάνε, ή τα θολώνει χειρότερα; Μας έμαθε τίποτα με τα λόγια του, ή μιλάει κι’ αυτός χωρίς να λέει τίποτα;;
-- ακόμα χειρότερα, προσέξτε τί λέει στο τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου «**Ποιες είναι οι ευθύνες των κυβερνήσεων..» : λέει πως «ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...». Άρα; Τί συμπέρασμα βγάζετε εσείς; Μιλάει για μιά διάλυση στην ΕΛΑΣ πρόσφατη, που η ευθύνη βαρύνει την κυβέρνηση της ΝΔ; Ή γενικολογεί; Μας λέει να ανησυχήσουμε, ή μήπως να μήν δόσουμε σημασία, αφού αυτά είναι γνωστή παλιά ιστορία;
-------
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Κύριε Βούτση... λυπάμαι, αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ !
Ο Συνήγορος του πολίτη ΔΕΝ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες σου για διάλυση στην ΕΛΑΣ ! Ναί, ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι 170 υποθέσεις, αλλα όταν δέν μου λέτε ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ αναφέρονται, δέν μου λέτε τίποτα!
Κι’ απ’ όλο το θέμα, βλέπω
-- την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να βγαίνει καθαρή λόγω αμφιβολιών,
-- την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ να βγαίνει τραυματισμένη σοβαρά, αφού «Ελευθεροτυπία» και «Ελεύθερος Τύπος» παρουσιάζουν τον Συνήγορο του πολίτη... έτσι όπως βολεύει τη γραμμή της εφημερίδας τους, και όχι όπως είναι πραγματικά! (..πώς είναι, αλήθεια;; )
-- τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ να μετατρέπεται σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ( ! )
-- και τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, μέσω του κ.Βούτση, μάλλον ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ αντί να αποκαλύπτει...
Υ.Γ.
Τελικά... πόσες εφημερίδες και συνεντεύξεις πρέπει να διαβάσω ρε παιδιά, για να βγάλω άκρη;
4 Comments:
..ΚΑΙ ΙΔΟΥ,
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...
Τί να κάνω, αναγκάστηκα να μπώ στο site του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για να λύσω τις απορίες μου, αφού τα ΜΜΕ δέν μπορούν να μου τις λύσουν...
Απ’ όσα διάβασα εκεί, μου έκανε εντύπωση το παρακάτω απόσπασμα, απο την «Έκθεση 2006» του Συνήγορου, τμήμα «Ανθρώπινων δικαιωμάτων». Αξίζει να το διαβάσει προσεκτικά κάθε Έλληνας πολίτης, για να... μελαγχολήσει..
------
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΚΘΕΣΗ 2006
«Δυστυχώς, η πραγματικότητα διαψεύδει σε
σημαντικό βαθμό αυτήν την προσδοκία. Στο
πεδίο της προσωπικής ασφάλειας ελλήνων
πολιτών και αλλοδαπών μπορεί να υπήρξαν σε
θεσμικό επίπεδο επίσημα κείμενα και
γενικόλογες δηλώσεις και δεσμεύσεις, όμως η
συχνή πρακτική αυθαιρεσίας των αστυνομικών
οργάνων, ιδίως όσον αφορά σε προσαγωγές ή
σε χρήση καταναγκασμού, καθώς και η
πλημμελής διερεύνηση σχετικών καταγγελιών
από τους προϊσταμένους τους, παρέμειναν στα
ίδια υψηλά επίπεδα. Χρειάστηκε η ευρύτατη
δημοσιότητα από τον ηλεκτρονικό Tύπο ενός
όχι σπάνιου φαινομένου βίαιας μεταχείρισης
πολίτη από αστυνομικούς, ώστε να τεθεί
επιτέλους στο πολιτικό προσκήνιο μια
επικίνδυνη κατάσταση, που έχει επισημάνει με
ειδική έκθεσή του εδώ και χρόνια ο Συνήγορος
του Πολίτη. Συχνά δίνεται η εντύπωση ότι για
το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα δικαιώματα
του ανθρώπου και τα δικαιώματα του πολίτη
είναι μια πολυτέλεια που μπορεί κανείς να
περιορίσει δίχως κόστος, όταν διακυβεύεται
κάποιο άλλο συλλογικό αγαθό, ιδίως η
ασφάλεια. Αυτό κατέστησαν σαφές τόσο η
περιορισμένη μέριμνα για τα δικαιώματα όσων
επιδιώκουν να εκδώσουν διαβατήρια όσο και ο
προληπτικός έλεγχος δίωξης επ’ ευκαιρία
κάποιας επαφής (διαβατήρια, έκδοση
ταυτότητας κ.λπ.) του πολίτη με την
αστυνομία, συχνά με βάση εσφαλμένα
στοιχεία.
Αντίστοιχα, παρά τη συστηματική συνεργασία
με ορισμένα σωφρονιστικά καταστήματα, το
Υπουργείο Δικαιοσύνης περιορίζει την καλή του
σχέση με τον Συνήγορο του Πολίτη στα πιο
ανώδυνα, από πολιτική άποψη, ζητήματα, όπως
της ενδοοικογενειακής βίας, και επιμένει να
παρακωλύει συστηματικά την πρόσβαση του
Συνηγόρου του Πολίτη σε σωφρονιστικά
καταστήματα για τη διερεύνηση συγκεκριμένων
καταγγελιών, δημιουργώντας έτσι την
εντύπωση ότι υπάρχουν ενδείξεις βασιμότητάς
τους. Η στάση αυτή δεν είναι μόνον παράνομη
και πολιτειακά προβληματική, αλλά παραβλέπει
και τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του
Αρείου Πάγου που εκδόθηκε για τον σκοπό
αυτόν. O Συνήγορος του Πολίτη επιφυλάσσεται
να επανέλθει με έμφαση σε αυτό το ζήτημα.
Tην ίδια αίσθηση επίμονης προσπάθειας για να
διατηρηθεί ένας θύλακος πλήρως ανεξέλεγκτης
δράσης έχει ο Συνήγορος του Πολίτη και σε
άλλες περιπτώσεις, οπότε χάνει τις ελπίδες για
μια άμεση λύση του προβλήματος. Η
Διεύθυνση Ιθαγένειας του ΥΠΕΣΔΔΑ επιμένει
στην αμυντική της περιχαράκωση πίσω από τον
«εθνικό» χαρακτήρα των υποθέσεων, όπως και
το Υπουργείο Παιδείας στα ζητήματα
ετεροδόξων και θρησκευτικής εκπαίδευσης.
Aνάλογη στάση κρατούν και διάφοροι δήμοι,
ΤΕΙ και ΑΕΙ, επαγγελματικά μητρώα του
ΥΠΕΧΩΔΕ κ.ά., που αποφεύγουν ακόμη και να
απαντήσουν στον Συνήγορο του Πολίτη.»
----
Δέν το σχολιάζω.
Σκεφτήτε το μόνοι σας.
( ίσως το σχολιάσω κι’ εγώ σε επόμενα σχόλιά μου εδώ, αργότερα, γιατι λέει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για μάς, και το κράτος μας.. )
το όλο πρόβλημα νομίζω ότι ξεκινάει εκεί που ξεκινούν τα προβλήματα ολόκληρης της κοινωνίας μας. δυστυχώς στερούμαστε βασικών αρχών παιδείας.
1.οι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται για ό,τι πουλάει και συχνά πυκνά στο βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων αντί να παρουσιάζουν μια είδηση φροντίζουν να δικάζουν μεροληπτικά.
2.η ελληνική αστυνομία πάσχει, αυτό είναι σίγουρο. νεαροί συνήθως ένστολοι, είτε γιατί έτσι νομίζουν ότι γίνονται περισσότερο αρεστοί στους ανωτέρους τους είτε για τον απλό χαβαλέ του θέματος, υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.
3.τα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα αντί να προασπίζουν τα δικαιώματα των κλάδων τους προσπαθούν να κερδίσουν την ανάρτηση του ονόματός τους σε κάποιο ψηφοδέλτιο.
4.ο συνήγορος του πολίτη από ό,τι φαίνεται είναι απλώς ένα διακοσμητικό όργανο δίχως δυνατότητες σοβαρής δράσης.
5. η δικαιοσύνη στη χώρα μας είναι τυφλή αλλά με λάθος "τύφλωση".
ας είμαστε όμως εγκρατείς στις όποιες κρίσεις μας. δεν μπορούμε να καταδικάζουμε την ελληνική αστυνομία στο σύνολό της για μεμονωμένα περιστατικά. γιατί πραγματικά εγώ θεωρώ ότι περί τέτοιων ο λόγος. και δε γίνεται "μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά". υπό δύσκολες συνθήκες, υπό την συνεχή καχυποψία και προκατάληψη, κάποιοι άνθρωποι επιτελούν ένα έργο με πενιχρές απολαβές συνήθως και κάτω από καθημερινούς κινδύνους. κάποιοι άλλοι, κρυμμένοι πίσω από την ψευδή εξουσία της στολής, νομίζουν ότι είναι ο νόμος ή υπεράνω αυτού. θέλω να πιστεύω ότι οι δεύτεροι είναι λιγότεροι από τους πρώτους.
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ,
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ...
@drunk tank :
Δέν συμφωνώ με αυτό που γράφεις, ότι :
«4.ο συνήγορος του πολίτη από ό,τι φαίνεται είναι απλώς ένα διακοσμητικό όργανο δίχως δυνατότητες σοβαρής δράσης..»
Διαβάζοντας το απόσπασμα της Έκθεσης 2006 του Συνήγορου του πολίτη, που αναφέρω σε σχόλιο πιό πάνω, βγάζω το ...αντίθετο συμπέρασμα απο σένα! Δηλαδή, πως ο συνήγορος ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, και δέν φοβάται να πεί «τα σύκα-σύκα, και τη σκάφη-σκάφη..»!
Στο απόσπασμα αυτό, ουσιαστικά ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ το Ελληνικό κράτος, όταν λέει πως
«..Συχνά δίνεται η εντύπωση ότι για
το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα δικαιώματα
του ανθρώπου και τα δικαιώματα του πολίτη
είναι μια πολυτέλεια που μπορεί κανείς να
περιορίσει δίχως κόστος, όταν διακυβεύεται
κάποιο άλλο συλλογικό αγαθό, ιδίως η
ασφάλεια..»
Περιγράφει δηλαδή, μιά ...ΧΟΥΝΤΑ, ούτε λίγο ούτε πολύ! Στο όνομα της «ασφάλειας» υποτίθεται πως έκανε κι’ εκείνη τα βασανιστήρια των κομμουνιστών!
Θυμάμαι και την περίπτωση του Ξηρού, που τον είχαν με τις ενέσεις κλπ ένα μήνα στο Νοσοκομείο. Ο Ξηρός κατήγγειλε παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του, εγώ είχα ΦΡΙΞΕΙ με όσα γράφανε οι εφημερίδες τότε, και όμως νά, που ...όλα εξηγούνται, με την παραπάνω «φιλοσοφία» με την οποία αντιμετωπίζεται ο Συνήγορος απο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης!
Άρα, ο Συνήγορος χτυπάει τα καμπανάκια του κινδύνου, κάνοντας σωστά το έργο του. Τρέχει και στον Κορυδαλλό να ελέγξει τις συνθήκες, και του κλείνουν την πόρτα!! Το θέμα είναι όμως, ότι εκείνος ΠΗΓΕ. Απο εκεί και πέρα, η κλειστή πόρτα δέν δείχνει αναποτελεσματικό Συνήγορο, αλλα ...καλύτερα να μή γράψω τί, υπουργείο και κράτος.
Όμως!
Ενώ στην έκθεσή του προς τις αρχές, ο Συνήγορος είναι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ, στη συνέντευξή του στις εφημερίδες προς το «πόπολο», είναι ...το ακριβώς αντίθετο! Θολώνει τα νερά, γενικολογεί, καθησυχάζει..
Μου μοιάζει σάν να έχει τη λογική «..εμένα, η δουλειά μου είναι η σχέση μου με τις αρχές, δέν είμαι πολιτικάντης να μιλάω στον κόσμο..». ΑΥΤΗ η νοοτροπία όμως, εμένα ...με εξοργίζει! Γιαυτό του γράφω αυτό το πόστ, για να διαμαρτυρηθώ γι’ αυτό ακριβώς!
Δέν θέλω συνήγορο που να λέει αλήθειες με τις αρχές και να τις κρύβει μετά απ’ τον κόσμο. Γιατι τότε, γρήγορα θα γίνει «αρχή!» και εκείνος, και θα τα ...λένε μόνο μεταξύ τους κι’ εμείς θα κοιμόμαστε, όπως γίνεται σε τόσους άλλους τομείς σήμερα...
Άς το σκεφτεί και μόνος του : Γιατί υπάρχει;
-- Για να ενημερώνει τις αρχές για τα λάθη τους;
-- Για να ενημερώνει την ΕΕ για τα λάθη της Ελληνικής πολιτείας;
-- Ή για να ενημερώνει ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, για τα λάθη του κράτους εις βάρος του...
ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Τα ανθρώπινα δικαιώματα, δέν είναι
«..μια πολυτέλεια που μπορεί κανείς να
περιορίσει δίχως κόστος, όταν διακυβεύεται
κάποιο άλλο συλλογικό αγαθό, ιδίως η
ασφάλεια..»
όπως γράφει στην έκθεσή του ο Συνήγορος του πολίτη.
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ αυτή, χαρακτηρίζει ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ανθρώπους να κυβερνήσουν. Άν βάλω πρωθυπουργό τον ...μανάβη της γειτονιάς μου, ΕΤΣΙ θα κυβερνήσει, με αυτόν τον εύκολο «μπούσουλα».. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ανάμεσα στον μανάβη μου και στον Καραμανλή ή τον Σημίτη, είναι πως απο εκείνους περιμένω να κυβερνήσουν ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Άν ένας Υπουργός Δημόσιας Τάξης πάει πχ στον πρωθυπουργό, και του πεί «..κύριε πρόεδρε, άς κάνουμε μιά ενεσούλα στον κρατούμενο, δέν έχει κόστος, και θα αποφύγουμε ένα τρομοκρατικό χτύπημα μ’ αυτό!», περιμένω ( απαιτώ! ) απ’ τον πρωθυπουργό, να του ζητήσει να βρεί ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, που να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Κι’ άν ο Υπουργός πεί ότι δέν μπορεί, να του ζητήσει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.
Αλλιώς, δέν είμαστε κράτος, αλλά μιά συμμορία ανίκανων που πολεμάει να κρατηθεί στην εξουσία..
----
Τώρα λοιπόν, που η κυβέρνηση έχει τις εκθέσεις του Συνήγορου του πολίτη εδώ και χρόνια, είμαι περίεργος να δώ πώς θα αντιδράσει...
Άν και, πολύ φοβάμαι ότι το «Θά..» που λέω, έχει ήδη γίνει παρελθόν, χωρίς να έχει γίνει τίποτα..
Δημοσίευση σχολίου
<< Home